Info og galleri:

 

 

 

 Bulgarien

 

 

 

 Obzor

 

 

 

 Resortet

 

 

 

 Lejligheden

Obzor by

Information om byen

Den lille turistby ligger mellem Varna og Burgas og tilhører Burgas Amt. Byen med ca. 2000 faste indbyggere har alt hvad man kan ønske som turist. Der er masser af barer, restuaranter, boder og aften aktiviteter. Obzor by har sin egen store supermarked kaldt "SPARM", som vi kender som "SPAR" i Danmark. Der er desuden også lægehus både i byen og på resortet, bank/change, forlystelsespark, udendørs gokart og Bulgariens største diskotek "SPACE CLUB".
Flere gange dagligt kører der busser samt minebusser til Sunny Beach, Varna, Burgas, mv. fra Obzor station.

Restauranter

Bulgariens køkken er meget varierede, og har inspiration både fra Europa og Orienten. Der serveres bl.a. meget grillede mad, lammekød, fisk og svinekød. Salater er de også meget glade for, hvor deres grønsager er meget mere velsmagende, end hvad vi er vant til i Danmark. Prisenserne for madvarer er det laveste i Europa og det kan også godt mærkes på restauranterne. Kvaltitet af maden er meget svingende, og det er ikke altid at de dyreste restauranter som er de bedste.
Personligt kan jeg forslå "Pizza & Restaurant" som ligger i Obzor centrum (se under billeder), deres pizzaer er ikke de bedste, men til gengæld har de nogle lækre velsmagende retter til rigtige gode priser.

Natteliv

Obzors natteliv er rigtig hyggelig og fyldt med energi. Byen er pyntet op med lyskæder, musik, dans og andre forestillinger på torvet. Boderne lukker først ved 22-23 tiden, hvorefter man både kan tage på restauranter, barer og diskoteker.
Her kan man benytte sig af resortets egne muligheder, diverse barer og diskoteker langs stranden eller de mere hyggelige steder midt i byen.

Billeder af Obzor - Tryk her!

Vejret i Obzor - Tryk her!
Sprog/Language/Sprache/язык :

 

 

• Tlf.: +45 53 65 19 89 • ObzorBeach.dk © 2012 - 2015 • mail: ferie@obzorbeach.dk •